Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Boomverzorging

Boomverzorging door de specialisten van Weissenbach Boomverzorging B.V.

Bomen groeien snel, zo plant u een klein boompje en voor dat u het weet staat er een boom zo groot als het huis. Hoe sterk een boom ook oogt, elke boom heeft verzorging nodig. Bomen blijven niet alleen vitaal door regelmatig onderhoud, maar het zorgt er ook voor dat de omgeving van de boom veilig blijft. Boomverzorging is een vak apart, en het is belangrijk dat het goed wordt uitgevoerd. De boomverzorgers van Weissenbach beschikken over de juiste opleiding, kennis en ervaring om het van u over te nemen. Wilt u genieten van een gezonde boom die gecontroleerd groeit? Maak vandaag nog een afspraak met Weissenbach, ons team van specialisten staat voor u klaar.  

Snoeien van bomen voor meer dan alleen mooie bomen 

Bij het aanplanten van een nieuwe boom is het belangrijk dat deze gecontroleerd groeit. Regelmatig snoeien helpt de jonge boom te groeien naar een mooie volwassen boom. Het is niet alleen belangrijk voor de verzorgde uitstraling maar het voorkomt ook problemen zoals scheefgroei. Onze boomverzorgers begeleiden de boom zodat deze in de juiste vorm groeit die de wortels kunnen dragen. Daarnaast wordt daarmee ook de levensduur van de boom verlengt. Regelmatig snoeien stimuleert het bloeien van de boom of zelfs meer vruchtvorming bij fruitbomen. Het snoeien van bomen is ook belangrijk voor de veiligheid van de omgeving. Zwakke of dode takken breken snel af, om dit te voorkomen verwijderen wij deze takken tijdens het snoeien. Wilt u meer weten over het snoeien van bomen? Wij komen snel bij u langs om de boom te bekijken en u te adviseren. 

Wat valt er onder boomverzorging? 

Boomverzorging is meer dan alleen snoeien. Het begint al bij het aanplanten van de bomen. We bepalen de beste plek om de boom te plaatsen, zodat deze uit kan groeien tot een volwassen boom. Na het planten van de boom begint het onderhoud, onze boomverzorgers besteden aandacht aan de gezondheid en veiligheid. Wij houden ons vooral bezig met individuele bomen. Deze staan vaak in parken, tuinen en langs de weg. Ook onderhouden we veel beeldbepalende bomen, zoals monumentale bomen. Deze hebben vaak een lange historie die we ook graag in de toekomst blijven zien. Het verwijderen van bomen valt ook onder onze diensten. Is de boom ziek of vormt deze een gevaar voor de omgeving? Dan komen wij langs om op een veilige manier de boom om te hakken. Wilt u meer weten over boomverzorging door Weissenbach? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen. 

Direct contact

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM