Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Groenverzorging

Groenverzorging

Weissenbach Boomverzorging B.V. richt zich op groenverzorging en bomen. Al vele jaren houden wij ons bezig met bos en natuur. Vanuit liefde voor groen en het milieu. Groen zorgt immers voor een gezonde leefomgeving. Uit onderzoek is gebleken dat onze gezondheid verbetert door groen en bomen om ons heen. Zo zorgt het voor een betere luchtkwaliteit en verlaagt het stressniveau. Mits er natuurlijk zorgvuldig wordt omgegaan met deze groene omgeving. Parken en andere plekken waar bomen staan hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit onderhoud kunnen wij uitvoeren. Ons team heeft jarenlange ervaring en gebruikt deze graag om u geheel te ontzorgen.

Boomverzorging

Eén van onze belangrijkste werkzaamheden is boomverzorging. Dit omvat vrijwel alles rondom het verzorgen van bomen zoals:

  • Snoeien
  • Kappen
  • Inspecteren
  • (ver)planten

Snoeien zorgt voor een veilige omgeving en de juiste vorm van een boom. Indien dit niet tijdig gebeurt kunnen er namelijk takken in de weg gaan hangen of zelfs afbreken. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Door bomen regelmatig te laten inspecteren voorkomen we onveilige situaties. Is de conditie van een boom zo slecht dat deze moet worden verwijderd? Ook voor het kappen van bomen zijn wij inzetbaar.

Onderhoud aan groenvoorzieningen in openbare ruimte

Ons team levert graag een bijdrage aan een mooie groene leefomgeving. Groenverzorging van o.a. openbare ruimtes zoals parken, maken deel uit van onze dagelijkse werkzaamheden. In opdracht van zowel bedrijven als particulieren onderhouden wij bomen en groen. Hierdoor zijn de groene gebieden het hele jaar door representatief en veilig. Wij zorgen er graag voor dat planten en bomen de ruimte krijgen om op een veilige manier te groeien.

Verhuur aan derden

Ook als onderaannemer zijn wij een fijne partner bij het uitvoeren van groenverzorging. Heeft u tijdens het voor- en/of najaar extra werk? Niet voldoende mensen en middelen? Wij zijn het hele jaar inzetbaar voor o.a. boom- en bosverzorging. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen kunnen we een offerte op maat maken. Ons team bestaat uit ervaren en gedreven boomverzorgers. Flexibiliteit en kwaliteit staat voorop. Ook houden we rekening met de omgeving. Samen met onze opdrachtgevers werken we graag aan een fijne, groene leefomgeving.

Direct contact

Direct contact

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM