Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
rondhout handel

Rondhouthandel

Weissenbach Boomverzorging B.V. is een betrouwbare partner in rondhouthandel. Doordat wij werkzaam zijn in verschillende bossen kunnen wij een ruim aanbod hout leveren. Hout dat uiteindelijk verwerkt wordt tot o.a. balken en planken of uitermate geschikt is als brandhout. Dit doen wij op een verantwoorde wijze, rekening houdend met de omgeving en natuur. Wij halen bomen weg die gevaar vormen voor de omgeving en zorgen voor een bos dat op een verantwoorde wijze verder kan groeien. Denkt u aan rondhout, dan denkt u aan Weissenbach Boomverzorging B.V. Hét adres voor de in- en verkoop van rondhout.

Bomen verwijderen

Met passie voor boomwerk kunnen wij bomen snoeien, verwijderen/rooien en onderhouden. Indien een boom in de weg staat of bijvoorbeeld een gevaar vormt voor de omgeving moet deze worden verwijderd. Dit is een gevaarlijke klus wat alleen door een specialist op een veilige manier uitgevoerd kan worden. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en middelen om dit te kunnen doen. Eerst zullen wij alle takken afzagen om vervolgens de boom op een veilige manier om te kunnen laten vallen. Hierbij houden we rekening met de omgeving. De natuur mag immers niet beschadigd raken. Indien de boom niet veilig kan vallen door de ruimte eromheen maken wij gebruik van klim- en afvangtechnieken.

Afvoeren van hout

Na het snoeien, hakken of rooien van een boom blijft er hout liggen. Dit kunnen wij in zijn geheel en naar wens afvoeren. Vervolgens kunnen wij dit verwerken tot hout voor de openhaard. Dit bespaart werk, tijd en draagt bij aan een duurzaam leven. Iets wat centraal staat bij ons. Als partner in boomverzorging en rondhouthandel kennen wij het belang van bomen, bossen en parken. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze kennis kunnen bijdragen aan een evenwichtig bos.

Verkoop van openhaardhout

Haardhout is heerlijk voor de koude wintermaanden. Maar ook gezellig tijdens zomeravonden in de tuin. Bij ons kunt u terecht voor brandhout van goede kwaliteit. Na het verwijderen van bomen en kloven wordt het hout op een goede wijze gedroogd. Daarna wordt het op een droge plek opgeslagen. Zo leveren wij het hele jaar door openhaardhout. Of het nu gaat om hout voor een buitenhaard, vuurkorf of binnen, wij leveren dit voor een scherpe prijs.

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM