Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Ankeveen

Groenverzorging in groene ruimtes in Ankeveen 

Het team van Weissenbach Boomverzorging is in Ankeveen dagelijks bezig met het onderhouden van groene ruimtes. Wij onderhouden onder andere:  

  • Tuinen 
  • Parken 
  • Bossen 
  • Openbare ruimtes  

Dit doen we zowel eenmalig, als op contractbasis. Van het snoeien van bomen tot het bijhouden van parken. Met het onderhoud zorgen we voor een mooie en groene plek om te leven. Wij leveren altijd hoogwaardige kwaliteit, als het gaat om het onderhouden en verzorgen van groenvoorzieningen in Ankeveen.  

Wat is boomonderzoek?  

Als bomen niet tijdig worden geïnspecteerd en onderhouden, kunnen ze voor onveilige situaties zorgen. Schakel daarom tijdig Weissenbach Boomverzorging in Ankeveen in, om ze te laten controleren. Wij kijken naar de conditie en staat van de bomen. Daarnaast onderzoeken we of er sprake is van eventuele aantastingen of ziekten. Het onderzoek geeft aan of er maatregelen getroffen moeten worden. Mocht dit nodig zijn, dan regelen we dit voor u. Het is belangrijk dat bomen gezond blijven en zo zorgen voor een mooie groene omgeving. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij. Onze boomspecialisten zijn inzetbaar voor onder andere snoeien, kappen en (ver)planten.  

Bomen zorgen voor een gezonde leefomgeving  

Groen en bomen zijn van groot belang voor een gezonde leefomgeving. Ze zorgen voor zuurstof en het afbreken van CO². Daarnaast hebben we er ook mentaal profijt van. Vindt u het niet fijn om na een lange werkdag of in uw lunchpauze een wandeling in een groen park te maken? In de lente genieten u van bomen die weer blad krijgen en in de herfst van de herfstkleuren die de omgeving een heel andere aanblik geven. Om dit mogelijk te maken is onderhoud en verzorging nodig. U bent daarvoor bij Weissenbach Boomverzorging in Ankeveen aan het juiste adres. Neem nu contact op om een afspraak met ons te maken. We komen graag bij u langs!  Wij beschikken over diverse certificaten en gespecialiseerde groenverzorgers. Met liefde voor groen kunnen wij u als onze opdrachtgever geheel ontzorgen. 

 

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Boomverzorging | Ankeveen

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM