Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Bussum

Met bosverzorging zorgen we voor mooie en veilige bossen in Bussum

Het bos gezond, veilig en groen houden. In ons land hebben we vele prachtige bossen. Deze prachtige natuur is van belang voor het klimaat en onze gezondheid. Daarom is het belangrijk dat we hier zorgvuldig mee om gaan en er goed voor zorgen. Weissenbach Boomverzorging B.V. zorgt al jaren voor bosverzorging in Bussum en omgeving. Zo werken we aan houtoogst door middel van hout uit het bos te halen. Ook zorgen we voor boomverwijdering indien deze gevaar vormen voor de omgeving. Graag helpen wij de natuur een handje door in te grijpen waar nodig. Van kappen tot rooien en snoeien. Door ons kwaliteitswerk zorgen we voor mooie en veilige bossen. Elk bos verdient immers de beste verzorging.

Functies van bomen

Een bos is niet alleen een heerlijke plek om te wandelen. De bomen die hier aanwezig zijn hebben diverse belangrijke functies. Denk eens aan:

  • Klimaat
  • Zuurstof
  • Levering van hout
  • Zuivering van lucht

En nog veel meer. Deze natuurlijke en economische hulpbron is belangrijk in onze samenleving. Hier moeten we dan ook zuinig op zijn. Door middel van bosverzorging houden wij de bossen in Bussum in topconditie.

Een veilig bos

Een bos is een recreatieve plek waar mensen wandelen, kinderen spelen en dieren leven. Veiligheid is daarom van belang. Soms vormen bomen een gevaar voor de omgeving. Denk hierbij aan loshangende takken of zieke bomen die kans hebben op omvallen. Deze bomen kunnen wij op een verantwoorde wijze verwijderen. In sommige gevallen is het kappen van bomen ook van belang voor verhoging van de grond en onnodig boomsterfte. Door onze kennis en expertise weet u bij ons zeker dat er nooit onnodig bomen worden weggehaald. Met passie voor natuur en liefde voor bomen houden wij bossen in Bussum en omgeving in balans.

Bosverzorging op een verantwoorde wijze

Bosverzorging is een vak apart. Een vak dat wij verstaan. Door middel van de juiste onderhoudswerkzaamheden zorgen wij voor een evenwichtig bos. Wij beschikken over de benodigde kennis en ervaring. Van planten tot snoeien, verzorgen, rooien en verwijderen. Graag verzorgen wij het groen en de natuur in Bussum. Dit doen wij met een breed assortiment aan diensten, machines en vakmensen. Onze mensen hebben kennis van zaken en verzorgen de natuur zoals deze dat nodig heeft.

Neem contact op

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Bosverzorging | Bussum

Copyright © 2023 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM