Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Bussum

Weissenbach Boomverzorging zorgt voor de groene ruimtes in Bussum en omgeving

Bomen en planten zorgen voor een prachtig groene omgeving. Weissenbach zorgt ervoor dat u daar in Bussum en omstreken optimaal van kunt genieten. Wij onderhouden met liefde de omgeving en zorgen voor een verzorgde en groene omgeving. Bij ons kunt u terecht voor het onderhoud van:  

  • Openbare ruimtes  
  • Bossen 
  • Parken 
  • Tuinen  

Van het snoeien van bomen tot het bijhouden van parken, we doen het allemaal. Het is mogelijk dat we deze werkzaamheden eenmalig komen uitvoeren, maar we kunnen ook langskomen op contractbasis. Wilt u weten wat voor u geschikt is? Neem contact met ons op en we vertellen u graag meer over de mogelijkheden.  

Het snoeien van groen  

Kleine bomen kunnen we vanaf de grond snoeien, terwijl we bij grote bomen gebruikmaken van speciale technieken en materialen. Afhankelijk van uw wensen en de staat van de bomen kunnen we verschillende soorten snoeiwerkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan begeleidings-, onderhouds-, vorm- en verjongingssnoei. Maar ook met knotten en kandelaberen houden we groen veilig en gezond. Een goed verzorgde groene omgeving is fijn, als u een wandeling wilt gaan maken in uw pauze of na een lange werkdag. Wat is nu mooier dan in de lente door een park lopen waar alles bloeit en in de herfst tussen de bomen met verkleurende bladen lopen? Om hiervan te kunnen genieten is onderhoud en verzorging van het groen en de bomen onmisbaar. Weissenbach Boomverzorging zorgt in Bussum voor een gezonde en groene leefomgeving!  

Wij controleren bomen op ziektes

Bomen dragen bij aan een mooie groene leefomgeving. Het is daarom belangrijk dat ze goed worden onderhouden. In Bussum zorgt Weissenbach Boomverzorging ervoor dat de bomen geïnspecteerd en onderhouden worden om onveilige situaties te voorkomen. Als we de bomen komen controleren kijken we naar staat en de conditie van de bomen en onderzoeken we ze op eventuele aantastingen en ziekten. Is er onderhoud nodig of zijn ze ziek? Wij treffen de benodigde maatregelen om de bomen weer helemaal gezond te krijgen. In het uiterste geval verwijderen we de boom. Ons team van boomspecialisten is onder andere inzetbaar voor het snoeien, kappen en (ver)planten van bomen.

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Groenverzorging | Bussum

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM