Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Hilversum

Weissenbach Boomverzorging is het aangewezen bedrijf voor groenverzorging in Hilversum 

Weissenbach Boomverzorging is een veelzijdig bedrijf dat verschillende soorten werkzaamheden uitvoert in de groenvoorziening in Hilversum en omgeving. Onze boomspecialisten zijn inzetbaar voor onder andere kappen, snoeien en het (ver)planten van bomen en planten. Door het goed onderhouden van bomen in de groenvoorziening blijven ze gezond. Laat tijdig de bomen controleren op ziektes en eventuele andere aantastingen. Mocht er uit de controle komen dat er iets moet gebeuren om ze weer gezond te krijgen, dan regelen we dit voor u. Door de bomen te laten inspecteren, worden onveilige situaties voorkomen.

   
Waar voeren we groenverzorging uit?  

Wij onderhouden verschillende groenvoorzieningen in Hilversum zoals:  

  • Bossen 
  • Parken 
  • Openbare ruimtes  
  • Tuinen  

Wilt u dat we eenmalig de groenverzorging komen uitvoeren? Of wilt u ons op contractbasis inhuren? Het kan allebei. Wij kunnen in Hilversum de bomen snoeien en zelfs het onderhoud van parken bijhouden. Ons team van boomspecialisten heeft de expertise om de werkzaamheden op een goede manier uit te voeren. Bij ons bent u, door onze jarenlange ervaring in het groen, verzekerd van werk van hoge kwaliteit.  

Een gezonde leefomgeving door het snoeien van groen  

Het snoeien van groen behoort tot één van de werkzaamheden die we uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat het groen en de bomen bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ze zorgen voor zuurstof en het afbreken van CO². Daarnaast hebben mensen er ook op andere gebieden profijt van. Na een lange stressvolle dag of in uw lunchpauze even door een mooi onderhouden park lopen? Kunnen genieten van al het moois dat in bloei staat en uw hoofd leegmaken? Om hier optimaal van te kunnen genieten is het juiste onderhoud en verzorging van belang. In Hilversum is Weissenbach Boomverzorging het adres voor groenverzorging! Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust even contact met ons op, dan maken we snel een afspraak met u.  

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Groenverzorging | Hilversum

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM