Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Utrecht

Groenverzorging voor groene ruimtes in Utrecht

In gemeente Utrecht zijn vele groenvoorzieningen als tuinen, parken, bossen of andere openbare ruimtes. Het is belangrijk dat deze voorzieningen goed onderhouden worden. Op deze manieren blijven de voorzieningen netjes en kunnen ze op de juiste manier gebruikt blijven worden.

Weissenbach Boomverzorging B.V. voert vele werkzaamheden uit op het gebied van groenverzorging. Deze werkzaamheden zijn vrij breed en variëren van het snoeien van bomen tot het bijhouden van parken. Wij komen graag in contact om te bespreken welke wensen u heeft! Wij werken op contractbasis, maar voeren ook eenmalige klussen uit!

Graag leveren we hoogwaardige kwaliteit voor zowel het onderhouden als het verzorgen van groenvoorzieningen in Utrecht.

Het uitvoeren van boomonderzoek voor veilige groenvoorzieningen

In veel groenvoorzieningen zijn bomen een groot en belangrijk onderdeel. Daarnaast brengen bomen vele voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de zuivering van de lucht of het bieden van schaduw op een zonnige dag. Het is belangrijk dat deze bomen geïnspecteerd en onderhouden worden. Zo kan voorkomen worden dat de bomen ziek worden en er onveilige situaties ontstaan. De kans op omvallende bomen is namelijk groter wanneer de conditie van de bomen slechter is.

Weissenbach controleert conditie van bomen en kijken of deze eventuele aantastingen door ziektes hebben. Hierbij bekijken we of er maatregelen genomen moeten worden. Daarnaast voeren wij ook werkzaamheden uit zoals snoeien, kappen en het (ver)planten van bomen.

Snoeien van groen bij u in Utrecht!

Naast boomverzorging kunt u ons ook inschakelen voor het snoeien van diverse groen. Wij voeren diverse soorten snoeiwerkzaamheden uit aan de hand van uw wensen. Zo is het mogelijk om te kiezen voor begeleidings-, onderhouds-, vorm-, en verjongingssnoei. Maar ook met knotten en kandelaberen houden wij groen veilig en vitaal.

Het snoeien van kleine bomen wordt vanaf de grond uitgevoerd. Wanneer het gaat om het snoeien van grotere bomen wordt gebruik gemaakt van speciale technieken en materialen!

Een gezonde leefomgeving door de juiste groenverzorging

We hebben eerder benoemd dat groenvoorzieningen en bomen van belang zijn voor een goede leefomgeving. Bomen bieden zuurstof en breken CO² af. Om deze omgeving netjes te houden voeren wij graag onze werkzaamheden uit!

Voor professioneel groenverzorging in Utrecht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse certificaten en gespecialiseerde groenverzorgers. Met liefde voor groen kunnen wij onze opdrachtgevers ontzorgen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Groenverzorging | Utrecht

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM