Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Bussum

Bestel vanuit Bussum beukenhout en eikenhout bij rondhouthandel Weissenbach Boomverzorging  

Ondanks de steeds mooiere elektrische haarden is er voor velen nog steeds maar één echte haard, en dat is een houthaard met echt hout en vuur. Het hout voor uw open haard in Bussum koopt u bij rondhouthandel Weissenbach Boomverzorging. Want wat is er nu gezelliger dan ’s avonds bij de open haard zitten onder het genot van knetterend haardhout en de heerlijke geur daarvan? Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van eikenhout en beukenhout. Wist u dat we het gehele proces zelf uitvoeren, van verwijderen tot rooien en drogen? Wij kunnen u houthaard garanderen van hoge kwaliteit, omdat we alles zelf uitvoeren.  

Weissenbach Boomverzorging verwijdert en voert bomen zelf af  

Ons team voert alle boomwerkzaamheden zelf uit. Van het snoeien en rooien van bomen tot het verwijderen van bomen. De boomverzorgers beschikken over de juiste kennis, ervaring en opleiding om hun werk goed uit te voeren. Zijn ze klaar met de boomwerkzaamheden? Dan voeren ze het hout op een nette manier af. Op deze manier helpen we niet alleen het bos, maar ook de opdrachtgever. Duurzaam werken vinden we belangrijk. De bomen en natuur zijn belangrijk, daarom moet er met zorg mee worden omgegaan.  

Eikenhout en beukenhout  

Wij werken veel met de houtsoorten eikenhout en beukenhout. Vooral eikenhout is erg gewild. Het wordt niet alleen gebruikt als haardhout, maar is geschikt voor verschillende toepassingen zowel in huis als rondom uw woning. Het eikenhout is hard, maar vrij eenvoudig te bewerken. Het heeft een mooie uitstraling en gaat lang mee. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het een populaire houtsoort is. Daarnaast verkopen we beukenhout. Deze houtsoort wordt veel gebruikt voor haardhout. Beukenhout wordt veel gebruikt omdat het hout langzaam brandt, veel warmte afgeeft en een heerlijke geur afgeeft. Ook beukenhout is geschikt voor interieurs en meubels.  

Wilt u bij ons beukenhout of eikenhout kopen? Neem dan contact met ons op.  

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Rondhouthandel | Bussum

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM