Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Hilversum

Rondhouthandel in Hilversum

Ondanks de steeds mooiere elektrische haarden is er voor vele nog steeds maar één echte haard, en dat is een houthaard met echt hout en vuur. Want wat is er nu gezelliger dan ’s avonds bij de openhaard te zitten onder het genot van het knetterende geluid en de heerlijke geur. Weissenbach Boomverzorging B.V. is gespecialiseerd in verkoop van openhaardhout en rondhouthandel. Met ons aanbod hout zijn wij een bekend begrip in Hilversum en omgeving. Doordat wij zelf de bomen verwijderen, snoeien en rooien staan wij achter de kwaliteit van het hout. Ons hout is op een goede manier gedroogd, geeft veel warmte en zorgt voor een prachtig vlammenspel.

Eikenhout

Eén van de houtsoorten waar wij veel mee werken is eikenhout. Wij merken in onze rondhouthandel in Hilversum dat eikenhout erg geliefd is. Het heeft niet alleen een prachtige uitstraling maar is onverslijtbaar en gaat daardoor lang mee. Het is hard en duurzaam. Daarnaast kan het voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Wilt u graag een nieuwe tafel? Een overkapping bouwen of een nieuwe schuur? Het is zowel geschikt voor toepassingen binnen als buitenshuis. Ondanks de hardheid kan het vrij eenvoudig worden bewerkt.

Beukenhout

Beukenhout wordt veel gebruikt als haardhout. Dit komt mede doordat het hout langzaam brand en veel warmte afgeeft. Daarnaast komt er een heerlijke geur vrij. Bij beukenhout kunt u extra lang genieten van warmte en een prachtig vlammenspel. Naast haardhout is het te gebruiken voor diverse andere doeleinden zoals voor interieurs en meubels. Het zorgt voor licht, ruimte en rust in huis.

Bomen verwijderen en afvoeren

Bij rondhouthandel in Hilversum maken wij gebruik van ons eigen hout. Ons team is namelijk gespecialiseerd en actief in het snoeien, verwijderen en rooien van bomen. De boomverzorgers van Weissenbach Boomverzorging B.V. beschikken over de juiste opleiding, kennis en ervaring om boomverzorging uit te voeren. Na de boomwerkzaamheden voeren wij zelf het hout af. Op deze wijze helpen wij niet alleen de opdrachtgever maar ook het bos. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Wij weten als geen ander hoe belangrijk bomen en natuur voor ons zijn. We zijn hier dan ook zuinig op.

Neem contact op

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Rondhouthandel | Hilversum

Copyright © 2023 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM