Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
Weissenbach-boomverzorging-bosverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
D.Weissenbach-Bos-Boom-Groenverzorging
Utrecht

Weissenbach Boomverzorging voert na boomwerkzaamheden in Utrecht zelf het hout af  

Rondhouthandel Weissenbach Boomverzorging voert na het snoeien en rooien van bomen het hout dat vrijkomt zelf af. Dit doen we om de opdrachtgever gelijk van het overtollige hout te verlossen en het hout een tweede bestemming te geven in de vorm van haardhout of hout voor meubels. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Wij laten het hout op een goede manier drogen en verkopen het daarna onder andere als openhaardhout. Op deze manier kunnen we goede kwaliteit van het hout garanderen. Wij voeren tenslotte het hele proces van kappen tot en met drogen zelf uit.  

Eikenhout is een geliefde houtsoort  

Eikenhout heeft een prachtige uitstraling, is onverslijtbaar en gaat daardoor lang mee. U heeft er lang plezier van. Dit is erg handig als u het hout gebruikt voor andere doeleinden dan de open haard. Van eikenhout worden ook overkappingen of schuren gebouwd. U kunt het ook gebruiken voor meubels. Ondanks de hardheid van het hout is het hout makkelijk te bewerken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat mensen graag eikenhout kopen voor gebruik in Utrecht. Wilt u ook eikenhout kopen bij rondhouthandel Weissenbach Boomverzorging? Neem dan contact met ons op.  

Beukenhout is erg geschikt als haardhout  

Beukenhout is een erg geliefde houtsoort om als haardhout te gebruiken. Het hout brandt langzaam, waardoor u er lang plezier van heeft en er veel warmte van ontvangt. Ideaal voor een vuurkorf om ’s avonds bij te zitten of voor uw open haard op een koude winterdag. Nog een bijkomend voordeel is dat, wanneer u beukenhout brandt, er een heerlijke geur vrijkomt. U kunt beukenhout ook gebruiken voor andere doeleinden dan haardhout. Het hout wordt ook toegepast bij interieurs of meubels voor zowel in huis als buitenshuis. Rondhouthandel Weissenbach Boomverzorging is gespecialiseerd in de verkoop van beukenhout in de omgeving van Utrecht. Wilt u weten wat dit prachtige hout u gaat kosten? Aarzel dan niet en vraag ons om een offerte!  

Weissenbach  Boomverzorging logo
Weissenbach Boomverzorging

Stel uw vraag

Rondhouthandel | Utrecht

Copyright © 2024 Weissenbach Boomverzorging | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM